Espoo

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Espoosta?

Varma omistaa Espoossa muutamia toimistokiinteistöjä, mm. Leppävaaran ja Niittykummun alueilla. Keilaniemessä Varmalla on tonttivaraus, ja sinne rakennetaan upea Keilaniemen Portti lähivuosien aikana. Espoon etuna on voimakas kehitys niin palveluiden kuin liikenneyhteyksienkin osalta. Tutustu alla Varman Espoossa sijaitseviin vapaisiin ja vapautuviin toimitiloihin. Mikäli et löydä sopivaa toimitilaa, jätä yhteydenottopyyntö. Katsotaan yhdessä sopivia vaihtoehtoja yrityksellesi.

Leppävaarassa sijaitseva Panorama Tower on alueen komea 17 kerroksinen maamerkki. Kiinteistö tarjoaa upeiden näkymien lisäksi modernit toimistotilat sekä erinomaiset yritystoimintaa tukevat palvelut. Kiinteistö sijaitsee Turunväylän ja Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Leppävaaran bussiterminaali ja juna-asemakin sijaitsevat aivan kiinteistön vieressä. Panorama Towerin ehdoton etu on vieressä sijaitseva kauppakeskus Sello, josta löytyy erinomainen valikoima lounasravintoloita ja erilaisia palveluita.

Uusikumpu Business Park sijaitsee Espoon Niittykummussa, ja se tarjoaa joustavia toimistotiloja urbaanissa ympäristössä. Ympäristö mahdollistaa myös yritysten ja palveluntarjoajien verkostoitumisen viihtyisissä tiloissa. Uusikummussa on monipuoliset palvelut yritysten toiminnan tueksi. Sijainti on hyvä sekä autolla liikkuville että julkisilla matkustaville. Kiinteistö sijaitsee Länsiväylän ja Kehä II:n läheisyydessä, ja vain kävelymatkan päässä Niittykummun metroasemalta.

Kiinteistöt

Keilaniemen portti

Espoo

Panorama Tower

Espoo

Uusikumpu Business Park

Espoo