Helsinki

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Helsingistä?

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Helsingin alueelta? Varmalla on monipuolinen valikoima erikokoisia toimistotiloja eri puolilla Helsinkiä. Helsingin keskustan, Kampin ja Hakaniemen historialliset toimistokiinteistöt tarjoavat erinomaisen sijainnin erityisesti julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluja. Tutustu alla Varman Helsingissä sijaitseviin vapaisiin ja vapautuviin toimitiloihin. Mikäli et löydä sopivaa toimitilaa, jätä yhteydenottopyyntö. Katsotaan yhdessä sopivia vaihtoehtoja yrityksellesi.

Varmalla on vuokrattavia toimistotiloja esimerkiksi Helsingin Pitäjänmäellä. Pitäjänmäki on hyvin autoilijoiden saavutettavissa, se sijaitsee Vihdintien ja Kehä I:n läheisyydessä. Alueelle on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet busseilla ja junalla. Vuokrattavat toimistotilat ovat moderneja ja niistä voidaan tehdä juuri sinun yrityksesi näköiset.

Kalasataman kampus tarjoaa erinomaisen sijainnin kauppakeskus REDI:n ja metroaseman vierestä. Toimistotilat ovat valoisia ja avaria. Kalasatamaan saat yrityksellesi personoidut ja varmasti työtä parhaalla mahdollisella tavalla tukevat toimitilat.

Kiinteistöt

Tukkutorinkuja 5 ilmakuva

Kalasataman Kampus

Helsinki

Bulevardi 7

Helsinki

Katajanokan Laituri

Helsinki

Valimo Park

Helsinki

Espan Amanda

Helsinki

John Stenbergin Ranta 2

Helsinki

Lönnrotinkatu 18

Helsinki

Arabia 135

Helsinki

Salmisaarenaukio 2 ilmakuva

Salme

Helsinki

Salmisaaren Liikuntakeskus

Helsinki

Pursimiehenkatu 4-6

Helsinki

Fredrikinkatu 42 julkisivu

Fredrikinkatu 42

Helsinki

Satamakatu 3

Helsinki

Valimotie 9-11

Helsinki

Malminkatu 28

Helsinki

Lapinlahdenkatu 1 C

Helsinki

Lapinlahdenkatu 1

Helsinki

Roihuvuorentie 30, asuinkiinteistön julkisivukuva

Roihuvuorentie 30

Helsinki

Hiihtäjäntie 1

Helsinki