Tampere

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Tampereelta?

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Tampereelta? Varma omistaa Tampereella useita toimistokiinteistöjä keskustan alueella. Suurin kokonaisuus on keskustan tuntumassa sijaitseva historiallinen Finlaysonin alue, jossa vuokrattavia tiloja on yhteensä jopa 100 000 m2.

Finlaysonin alue on Tampereen tunnettu vanha tehdasmiljöö, joka tarjoaa persoonallisen ja vilkkaan työskentely-ympäristön erikokoisille yrityksille. Finlaysonin alueella on vuokrattavana paljon erikokoisia industrial-henkisiä toimitiloja monenlaisille toimijoille, ja erityisesti luovan alan toimijat ovat sijoittaneet toimistotilansa Finlaysonin alueelle. Sijaintina alue on loistava, ydinkeskustan saavutettavuus julkisilla liikennevälineillä on erinomainen. Alueella on myös iso parkkihalli autoilijoita varten.

Varma omistaa myös muutamia muita toimistokiinteistöjä Tampereen keskustan alueelta. Keskustassa tilakysyntä on vilkasta, ja vapaita tiloja on harvoin saatavilla. Mikäli kuitenkin toiveissa on uudet toimitilat Tampereelta, ole rohkeasti meihin yhteydessä. Autamme mielellämme uusien toimitilojen etsinnässä. Varmalla on kymmeniä toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea. Suurin osa vuokrattavista toimitiloista sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta vaihtoehtoja löytyy myös Kotkasta, Hyvinkäältä ja jopa Torniosta asti.

Kiinteistöt

Kalevanpaasi

Tampere

Finlaysonin Alue

Tampere

Myllyhaantie 6

Pirkkala

Hatanpään Valtatie 20

Tampere

Hämeenkatu 9

Tampere