Vantaa

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Vantaalta?

Etsitkö uusia toimitiloja Vantaan alueelta? Vantaalla sijaitsevat Varman vuokrattavat toimitilat sijaitsevat Helsinki-Vantaan lentoaseman, Kehä III:n ja Tuusulanväylän läheisyydessä. Sijainti on erityisesti autoilijoille ja paljon ulkomaanmatkoja tekeville yrityksille erinomainen. Alue on vilkas työpaikkakeskittymä, joka kehittyy kovaa vauhtia. Tutustu alla Varman Vantaalla sijaitseviin vapaisiin ja vapautuviin toimitiloihin. Mikäli et löydä sopivaa toimitilaa, jätä yhteydenottopyyntö. Katsotaan yhdessä sopivia vaihtoehtoja yrityksellesi.

Varma omistaa Aviapoliksen alueella toimistokiinteistö Avia Priman, joka tarjoaa alueeseen nähden erittäin kilpailukykyiset toimistotilat erinomaisella hinta-laatusuhteella. Avia Primassa on vuokralaisille monipuoliset palvelut ja pysäköintitilaa piha-alueella. Avia Primassa on myös toimistohotelli, josta voi vuokrata yksittäisiä toimistohuoneita.

Vantaalla sijaitsee myös Varman ja Elon omistama Viihdekeskus Flamingon ja kauppakeskus Jumbon viihteen, vapaa-ajan ja ostosten keskittymä, joka  tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin. Sokos Hotel Flamingo takaa jatkuvan asiakasvirran ja lentokentän läheisyys tuo asiakkaita kauempaakin.

Kiinteistöt

Avia Prima

Vantaa

Neilikkatie 4 julkisivu

Neilikkatie 4

Vantaa