Vapaat liiketilat

Heti vapaat liiketilat vuokraat helposti ja nopeasti – kysy myös muita! 

Kun harkitset uuden liiketilan vuokrausta, ota yhteyttä meihin. Varma on kotimainen, helposti lähestyttävä ja vastuullinen toimija – me teemme liiketilan vuokraamisesta sinulle vaivatonta.

Varma omistaa kymmeniä toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea. Tutustu Varman vapaisiin liiketiloihin ja jätä yhteydenottopyyntö! Mikäli sopivaa tilaa ei löydy, kerro meille silti tilatarpeistasi. Katsotaan yhdessä liiketilavaihtoehdot läpi.

50m2 - 853m2

Kalasataman kampus

Helsinki

Alkaen
117 m2

Avia Prima

Vantaa

Alkaen
m2

Finlaysonin alue, Pääkonttori (TR34)

Tampere

Alkaen
m2

Finlaysonin alue, Media 54

Tampere

Alkaen
m2

Lapinlahdenkatu 1 A-B

Helsinki

Alkaen
m2

Uusikumpu Business Park

Espoo

Alkaen
m2

Panorama Tower

Espoo

Alkaen
0 m2

John S

Helsinki

Alkaen
m2

Myllyhaantie 6

Pirkkala

Alkaen
m2

Hämeenkatu 9

Tampere

Alkaen
m2

Arabia135

Helsinki

Alkaen
853 m2

Malminkatu 28

Helsinki

Alkaen
m2

Valimotie 9-11

Helsinki

Alkaen
m2

Finlaysonin alue, Pakkavarasto (TR40-41)

Tampere

Alkaen
m2

Finlaysonin alue, Koskitehdas (TR4)

Tampere

Alkaen
m2

Palokan kauppakeskus

Jyväskylä

Alkaen
83 m2

Sorastajantie 1

Jyväskylä

Alkaen
490 m2

Valimo Park

Helsinki

Alkaen
m2

Kalevanpaasi

Tampere

Alkaen
m2

Bulevardi 7

Helsinki

Alkaen
m2

Lapinlahdenkatu 1 C

Helsinki

Alkaen
m2

Uuden liiketilan vuokraus avaa yrityksellesi lukuisia mahdollisuuksia

Uudella liiketilalla voi olla suuri vaikutus yrityksesi toimintaan. Uuden liiketilan vuokraamalla avaat yrityksellesi mahdollisuuden

 • kasvaa uusiin mittoihin isommissa tiloissa
 • säästää kustannuksissa aiempaa kompaktimmissa tiloissa
 • muokata työskentely- ja yrityskulttuuria kehitystänne paremmin tukevaksi
 • siirtyä sijainniltaan entistä paremmin toiveitanne vastaavaan kiinteistöön
 • hakeutua lähemmäs muita, saman toimialan toimijoita ja hyötyä synergioista
 • muokata liiketilanne ilmettä nykyiseen brändiinne paremmin sopivaksi
 • vaihtaa vuokranantajaa esimerkiksi Varman kaltaiseen, mutkattomaan ja kotimaiseen yritykseen.

Mikä uuden liiketilan tarjoamista mahdollisuuksista vastaa sinun organisaatiosi tarpeisiin parhaiten? Me Varmalla autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Millainen liiketilan sijainti on sinun yritystoimintasi näkökulmasta menestyksekkäin?

Liiketilan sijainnilla on usein suora yhteys liiketoiminnan kannattavuuteen, joten siksi sitä voidaan pitää tärkeimpänä uuden liiketilan valintaa ohjaavana tekijänä.

Hyvä sijainti ei kuitenkaan tarkoita kaikille samanlaista kohdetta. Toisille yrityksille kaupunkikeskustan sijainti, julkisen liikenteen hyvä saavutettavuus ja kävelijöiden päävirrat ovat vuokraliiketilan valinnassa tärkeimpiä kriteereitä. Osalle toimijoista taas erityisesti runsas autopaikkojen määrä kiinteistön pihapiirissä, nopeat liikenneyhteydet sekä kauppakeskusmainen ympäristö ovat kannattavan liiketoiminnan edellytyksiä.

Varman liiketilavalikoimasta löydät vuokrattavia kohteita Suomen suurimmista kaupungeista. Kerro meille, millainen sijainti sinua erityisesti kiinnostaa, niin Asset Managerimme tutustuttavat sinut vapaana oleviin tiloihin!

Ota yhteyttä »

Oletko kiinnostunut vuokraamaan liiketilat erityisesti uudisrakennuksesta?

Jos etsit erityisen moderneja ja taipuisia tilaratkaisuja, suosittelemme tutustumaan uudiskohteisiimme Helsingissä ja Espoossa.

Vuokraamalla liiketilan vasta rakenteilla olevasta uudiskohteestamme, pääset vaikuttamaan tilaratkaisuihin ja kiinteistössä tarjottaviin palveluihin jo varhaisessa vaiheessa.

Uudiskohteemme ovat ympäristöarvoiltaan ja ilmastotavoitteiltaan omaa luokkaansa, joten niiden vuokraliiketilat sopivat erityisen hyvin myös vastuullisista tilaratkaisuista kiinnostuneille yrityksille.

Ota yhteyttä Asset Manageriimme, niin kuulet ajantasaisen tiedon uudisrakennustemme vapaista liiketiloista!

4 syytä vuokrata vapaat liiketilat juuri Varmalta

 1. Kaikki vuokraamamme liiketilat ovat myös omistuksessamme. Koska omistamme kiinteistöt itse, haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset, peruskorjatut ja siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.
 2. Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa, ja hän myös toimii yhteyshenkilönäsi koko vuokrasopimuskauden ajan.
 3. Kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyvissä kysymyksissä Asset Managerimme vastaavat sinulle suoraan – meillä sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi liiketila on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.
 4. Varma on myös vastuullinen toimija, joka panostaa kiinteistöiden energiatehokkuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. BREEAM-ympäristösertifikaatti antaa myös vuokralaisillemme aidon mahdollisuuden vertailla eri kiinteistöjen ympäristövaikutuksia. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Liiketilan vuokrasopimus neuvotellaan asiakaskohtaisesti – millaisia toiveita sinun yritykselläsi on?

Teemme liiketiloihimme sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia vuokrasopimuksia.

Liiketilan vuokrasopimuksen pituudessa huomioimme asiakkaamme kehitysnäkymät sekä tilaan vuokrasopimuksen alkaessa tehtävien muutosten määrän.

Mitä enemmän muutoksia vuokrattavaan tilaan tehdään, sitä pidemmäksi vuokrasopimusaika yleensä muotoutuu. Toisaalta vain kevyitä muutoksia toteuttamalla olemme tehneet myös lyhyempiä vuokrasopimuksia voimakkaan kasvuhakuisten yritysten kanssa.

Kysy lisää »

Vastuullisuus liiketilavuokrauksessa – Varma huomioi kestävät periaatteet rakennuksen koko elinkaaren ajalla

Tällä hetkellä lähes puolet Suomen hiilijalanjäljestä syntyy rakennuksista. Me Varmalla toimimme sen eteen, että vuonna 2025 kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä.

Kiinteistöjen vastuullinen kehittäminen, energiatehokkaiden ratkaisujen hyödyntäminen sekä kierotalousajattelu ovat Varman vastuullisen kiinteistöliiketoiminnan ytimessä. Vastuullisuus tulee esiin kiinteistöliiketoiminnan jokaisella osa-alueella: vuokraus- ja ylläpitotoiminnassa, kiinteistöinvestoinneissa ja rakentamisessa.

Jo yli 50 kiinteistöllämme on BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka arvioi muun muassa kiinteistön energiatehokkuutta sekä jätteiden lajittelu- ja kierrätysmahdollisuuksia. Lisäksi Varma on osallistunut GRESB-arviointiin (Global Real Estate Sustainability Benchmark), jota käytetään globaalisti kiinteistö-, infra- ja sijoitusvarojen vastuullisuuden viitekehyksenä.

Lue lisää Varman kiinteistöjen vastuullisuudesta »

Etkö löytänyt tarpeisiisi sopivaa, vapaata liiketilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Tutustuitko jo vapaiden toimitilojen paikkakuntakohtaisiin sivuihin? Esittelemme niillä vapaana olevat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tampereen toimitiloihin.

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa vuokraliiketilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla tiloja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme. Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava liiketila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Ota yhteyttä »

Liiketilan vuokraus – näin vapaan liiketilan vuokrausprosessi etenee

 1. Ota yhteyttä
  Kun olet kiinnostunut liiketilavuokrauksesta, ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
 2. Tarjoamme tarpeisiisi sopivia, vapaita liiketiloja
  Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia liiketilavaihtoehtoja.
 3. Tutustu liiketiloihin
  Tutustu Asset Managerimme kanssa potentiaalisimpiin kohteisiin paikan päällä – eri tilat tuntuvat erilaisilta!
 4. Allekirjoita vuokrasopimus
  Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: liiketilan vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja tiloissa tehtävät muutostyöt.
 5. Teemme tilaan suunnitellut muutostyöt
  Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme yhdessä suunnitellut muutokset liiketilan sisustukseen ja tilajakoon.
 6. Pääset muuttamaan sovitussa aikataulussa
  Vuokraamasi tila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja sinulle jo tuttu Asset Managerimme toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

Vapaat liiketilat FAQ

Millaiset ovat vapaiden liiketilojen julkiset liikenneyhteydet?
Liiketilojamme on vuokrattavissa eri kaupungeissa, vaihtelevasti kaupunkien eri osissa. Suurin osa vapaista liiketiloista kuitenkin sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Parhaan sijainnin liiketilat ovat usein suosittuja, joten ota yhteyttä, vaikka et löytäisi verkkosivuiltamme tällä hetkellä sopivaa, vapaata liiketilaa. Asset Managerimme osaa kertoa, onko jotain kriteereihisi sopivaa vapautumassa!

Millaisia muita toimijoita vuokrattavien, vapaiden liiketilojen lähiympäristössä on?
Liiketilan ympäristön palvelut riippuvat paljon sen sijainnista. Pääasiassa Varman vuokraamat liiketilat sijaitsevat kaupunkien keskusta-alueilla, joista löytyy palveluita moniin tarpeisiin. Osa liiketiloista sijaitsee asuinkiinteistöjen kivijalassa, jolloin läheltä löytyviä palveluita ovat esimerkiksi ruokakaupat, kahvilat ja ravintolat.

Paljonko liiketilan vuokraaminen maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?
Liiketilan vuokra riippuu kaupungista ja rakennuksen tarkemmasta sijainnista, kohteen ominaisuuksista, vuokra-ajan pituudesta sekä asiakkaan toiveesta tehtävistä muutostöistä. Me Varmalla neuvottelemme jokaisen liiketilan vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Kuinka paljon vuokrattavan liiketilan tilaratkaisuita voi muunnella?
Vuokrattavan liiketilan tilaratkaisua voidaan muokata vuokralaisen yritystoimintaan tai brändiin sopivaksi. Tyypillisimpiä muutostöitä ovat pintojen maalaamiset sekä yrityksen tunnistettavuuteen tai ilmeeseen liittyvät muutokset.