Vapaat liiketilat Espoo

Heti vapaat liiketilat vuokraat helposti ja nopeasti – kysy myös muita! 

Juuri tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole yhtään vapaata tilaa Espoossa.

Ota meihin silti yhteyttä ja kerro tilantarpeistasi, sillä Asset Managerimme osaavat kertoa, vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimisto- tai liiketiloja, joista ei vielä ole tietoa verkkosivuillamme.

Ota yhteyttä Asset Manageriimme tai jätä yhteydenottopyyntö!

182m2 - 183m2

Uusikumpu Business Park

Espoo

Alkaen
m2

Panorama Tower

Espoo

Alkaen
0 m2

Liiketilat Espoo: myymälöitä toimitilojen kivijalassa

Varman vuokraamia liiketiloja sijaitsee Espoossa mm. Leppävaaran Panorama Towerissa. Uusia liiketiloja on lisäksi tulossa Keilaniemen porttiin. Tämän puurakenteisen toimistotalon rakentaminen aloitetaan syksyllä 2021.

Liikenteen solmukohdissa sijaitsevat liiketilamme ovat helposti saavutettavissa niin autoillen kuin julkisilla kulkuvälineillä. Tyypillisesti Varman vuokraamat liiketilat Espoossa ovat kohteidensa kivijalkamyymälöitä. Liiketilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin, ja varsinkin rakenteilla olevan Keilaniemen portin tiloihin pääset vielä vaikuttamaan merkittävästi.

Ota heti yhteyttä ja aloita tulevan liiketilasi suunnittelu yhdessä Asset Managerimme kanssa »

Etkö löytänyt mieleistä liiketilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Vaikka verkkosivuillamme ei juuri nyt olisi sinun tarpeisiisi sopivaa liiketilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko Espoosta sinulle sopivalla aikataululla liiketiloja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme.

Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava liiketila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Tutustu myös Espoossa sijaitseviin vapaisiin toimitiloihin »

4 syytä vuokrata liiketilat juuri Varmalta

Kaikki Espoossa vuokraamamme liiketilat ovat myös omistuksessamme. Siksi haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa. Asset Manager huolehtii yrityksesi liiketilaan liittyvistä tarpeista koko vuokrasopimuskauden ajan.

Kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Siksi olemme luotettava kumppani liike-elämän muuttuvissa tilanteissa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Managerimme vastaavat sinulle itse, joten sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää.

Olemme vastuullinen toimija. Panostamme tilojen energiatehokkuuteen kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Liiketilat vuokraus Espoo – näin vuokrausprosessi etenee

  1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa liiketilatarpeesi ja ehdottaa sopivia vaihtoehtoja.
  3. Vieraile Asset Managerimme kanssa sinua eniten kiinnostavissa kohteissa – tilan tunnelmasta saa parhaiten kiinni paikan päällä!
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: liiketilan vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja mahdolliset tilaan tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset esimerkiksi liiketilan sisustukseen.
  6. Vuokraamasi liiketila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

Liiketilat Espoo FAQ

Millaiset ovat Espoossa vuokrattavien liiketilojen julkiset kulkuyhteydet?
Varman vuokraamat liiketilat Espoossa sijaitsevat keskeisten liikenneväylien välittömässä läheisyydessä ja ovat helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä.

Millaisia muita toimijoita Espoossa vuokrattavien liiketilojen lähiympäristössä on?
Nämä vaihtelevat liiketilakohtaisesti, mutta pääasiassa Varman Espoossa vuokraamat liiketilat sijaitsevat erilaisten toimitilojen, kuten toimistojen, yhteydessä.

Paljonko liiketilan vuokraaminen Espoossa maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?
Liiketilan vuokra Espoossa riippuu paljon kohteesta. Vuokran suuruuteen vaikuttavat kiinteistön ja kyseessä olevan tilan lisäksi myös vuokra-aika sekä tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt. Neuvottelemme jokaisen vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.