Vapaat liiketilat Helsinki

Heti vapaat liiketilat vuokraat helposti ja nopeasti – kysy myös muita! 

Etsitkö yrityksellesi uusia liiketiloja Helsingistä?

Varma omistaa kymmeniä toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingin vapaisiin liiketiloihin voit tutustua tällä sivulla!

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa vuokraliiketilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla liiketiloja, joista ei ole vielä tietoa verkkosivuillamme. Katsotaan yhdessä liiketilavaihtoehdot läpi!

52m2 - 853m2

Kalasataman kampus

Helsinki

Alkaen
117 m2

Lapinlahdenkatu 1 A-B

Helsinki

Alkaen
m2

John S

Helsinki

Alkaen
m2

Arabia135

Helsinki

Alkaen
853 m2

Malminkatu 28

Helsinki

Alkaen
m2

Valimotie 9-11

Helsinki

Alkaen
m2

Valimo Park

Helsinki

Alkaen
m2

Bulevardi 7

Helsinki

Alkaen
m2

Lapinlahdenkatu 1 C

Helsinki

Alkaen
m2

Liiketilat Helsinki: muunneltavia kohteita hyvällä sijainnilla

Varman vuokraamia liiketiloja sijaitsee Helsingissä mm. Kalasataman kampuksella ja Arabia135 tehdaskorttelissa, Arabian entisessä keramiikkatehtaassa. Molemmista kohteista on lyhyt matka Helsingin ydinkeskustaan, ja ne ovat helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä.

Varman vuokraamat liiketilat Helsingissä ovat osa alueidensa urbaaneja ja eläväisiä kaupunkikeskuksia. Esimerkiksi Arabian design-liikkeet ja REDI-kauppakeskus Kalasatamassa vetävät kävijöitä kauempaakin.

Tyypillisesti Varman vuokraamat liiketilat Helsingissä ovat kohteidensa kivijalkamyymälöitä. Monet tiloista ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin. Pääset perehtymään sinua kiinnostaviin liiketiloihin tarkemmin yhdessä Asset Manageriemme kanssa!

Ota yhteyttä »

Etkö löytänyt mieleistä liiketilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa liiketilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko Helsingistä sinulle sopivalla aikataululla liiketiloja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme. Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava liiketila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Tutustu myös Helsingin vapaisiin toimitiloihin »

Ota yhteyttä »

4 syytä vuokrata Helsingin liiketilat juuri Varmalta

Kaikki Helsingissä vuokraamamme liiketilat ovat myös omistuksessamme. Siksi haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset ja siistit liiketilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa. Asset Manager huolehtii yrityksesi liiketilaan liittyvistä tarpeista koko vuokrasopimuskauden ajan.

Kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Siksi olemme luotettava kumppani liike-elämän muuttuvissa tilanteissa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Managerimme vastaavat sinulle itse, joten sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi liiketila Helsingissä on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Olemme vastuullinen toimija. Tämä tarkoittaa, että panostamme tilojen energiatehokkuuteen kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Liiketilat vuokraus Helsinki – näin liiketilan vuokrausprosessi etenee

  1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia liiketilavaihtoehtoja.
  3. Käy Asset Managerimme kanssa sinua eniten kiinnostavissa kohteissa.
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: liiketilan vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja mahdolliset liiketilaan tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset esimerkiksi liiketilan sisustukseen.
  6. Vuokraamasi liiketila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

Liiketilat Helsinki FAQ

Millaiset ovat Helsingissä vuokrattavien liiketilojen julkiset kulkuyhteydet?
Kaikki Varman vuokraamat liiketilat Helsingissä sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja ovat helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä.

Mitä muita toimijoita Helsingissä vuokrattavien liiketilojen yhteydessä / lähiympäristössä on?
Nämä vaihtelevat liiketilakohtaisesti, mutta pääasiassa Varman vuokraamat liiketilat sijaitsevat kaupunkikeskittymissä, joissa on monenlaisia palveluita aina ravintoloista harrastustiloihin ja design-liikkeisiin.

Paljonko liiketilan vuokraaminen Helsingissä maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?
Liiketilan vuokra Helsingissä riippuu paljon kohteesta. Vuokran suuruuteen vaikuttavat kiinteistön ja kyseessä olevan tilan lisäksi myös vuokra-aika sekä tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt. Neuvottelemme jokaisen vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.