Vapaat liiketilat Tampere

Heti vapaat liiketilat vuokraat helposti ja nopeasti – kysy myös muita! 

Juuri tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole yhtään vapaata tilaa Tampereella.

Ota meihin silti yhteyttä ja kerro tilantarpeistasi, sillä Asset Managerimme osaavat kertoa, vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimisto- tai liiketiloja, joista ei vielä ole tietoa verkkosivuillamme.

Ota yhteyttä Asset Manageriimme tai jätä yhteydenottopyyntö!

177m2 - 268m2

Finlaysonin alue, Pääkonttori (TR34)

Tampere

Alkaen
m2

Finlaysonin alue, Media 54

Tampere

Alkaen
m2

Hämeenkatu 9

Tampere

Alkaen
m2

Finlaysonin alue, Pakkavarasto (TR40-41)

Tampere

Alkaen
m2

Finlaysonin alue, Koskitehdas (TR4)

Tampere

Alkaen
m2

Kalevanpaasi

Tampere

Alkaen
m2

Liiketilat Tampere: uniikki Finlaysonin vanha tehdasalue

Varman vuokraamia liiketiloja sijaitsee Tampereella mm. historiallisella Finlaysonin alueella, josta on kasvanut moderni ja vilkas työskentely- ja vapaa-ajankeskus aivan kaupungin keskustan läheisyyteen. Alueella toimii tietotekniikan alan yrityksiä, ravintoloita, palveluyrityksiä, elokuvateatterikeskus ja museoita. Lisäksi siellä sijaitsee tyylikkäitä keskusta-asuntoja.

Monipuolisen tarjonnan ansiosta alueella riittää kävijävirtaa vuorokauden ympäri. Uniikki ympäristö vetää kävijöitä myös kauempaa ja Finlaysonin alue onkin matkailijoiden suosiossa. Suurin osa liiketiloistamme sijaitsee kiinteistöjen katutasossa, mutta kaupallisia toimijoita löytyy myös muista kerroksista.

Pääset perehtymään sinua kiinnostaviin liiketiloihin tarkemmin yhdessä Asset Manageriemme kanssa!

Ota yhteyttä »

Etkö löytänyt mieleistä liiketilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa liiketilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Finlaysonin aluetta kehitetään aktiivisesti, minkä seurauksena syntyy myös uutta liiketilaa. Asset Managerimme osaavat siis kertoa vapautuuko Tampereelta sinulle sopivalla aikataululla liiketiloja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme.

Kuulemme mielellämme tarpeistasi liiketilan suhteen jo hyvissä ajoin! Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä heti, kun toiveitasi vastaava tila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Ota yhteyttä »

Tutustu myös Tampereen vapaisiin toimitiloihin »

4 syytä vuokrata Tampereen liiketilat juuri Varmalta

Kaikki Tampereella vuokraamamme liiketilat ovat myös omistuksessamme. Siksi haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Siistit liiketilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa. Asset Manager huolehtii yrityksesi liiketilaan liittyvistä tarpeista koko vuokrasopimuskauden ajan.

Kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Siksi olemme luotettava kumppani liike-elämän muuttuvissa tilanteissa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Managerimme vastaavat sinulle itse eikä sinun tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi liiketilat Tampereella ovat jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Olemme vastuullinen toimija. Tämä tarkoittaa, että panostamme tilojen energiatehokkuuteen kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Liiketilat vuokraus Tampere – näin liiketilan vuokrausprosessi etenee

  1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia liiketilavaihtoehtoja.
  3. Käy Asset Managerimme kanssa sinua eniten kiinnostavissa kohteissa.
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: liiketilan vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja mahdolliset liiketilaan tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset esimerkiksi liiketilan sisustukseen.
  6. Vuokraamasi liiketila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

Liiketilat Tampere FAQ

Millaiset ovat Tampereella vuokrattavien liiketilojen julkiset kulkuyhteydet?
Kaikki Varman vuokraamat liiketilat Tampereella sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja ovat helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Finlaysonin alue sijaitsee lähellä Tampereen Keskustoria, joka on kaupungin paikallisbussiliikenteen solmukohta. Bussien lisäksi myös raitiovaunu kulkee vain muutaman korttelin päästä Finlaysonia.

Millaisia muita toimijoita Tampereella vuokrattavien liiketilojen lähiympäristössä on?
Nämä vaihtelevat liiketilakohtaisesti, mutta pääasiassa Varman vuokraamat liiketilat sijaitsevat keskusta-alueella, jossa on monenlaisia palveluita aina ravintoloista harrastustiloihin ja design-liikkeisiin. Finlaysonin alueella liikkuu erityisen paljon vapaa-ajan viettäjiä ja turisteja, sekä taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneita.

Paljonko liiketilan vuokraus Tampereella maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?
Liiketilan vuokra Tampereella riippuu paljon kohteesta. Vuokran suuruuteen vaikuttavat kiinteistön ja kyseessä olevan tilan lisäksi myös vuokra-aika sekä tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt. Neuvottelemme jokaisen vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.