Vapaat liiketilat Vantaa

Heti vapaat liiketilat vuokraat helposti ja nopeasti – kysy myös muita! 

Juuri tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole yhtään vapaata tilaa Vantaalla.

Ota meihin silti yhteyttä ja kerro tilantarpeistasi, sillä Asset Managerimme osaavat kertoa, vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimisto- tai liiketiloja, joista ei vielä ole tietoa verkkosivuillamme.

Ota yhteyttä Asset Manageriimme tai jätä yhteydenottopyyntö!

78m2 - 79m2

Avia Prima

Vantaa

Alkaen
m2

Liiketilat Vantaa: kompakteja liiketiloja asuintalojen kivijalassa

Varman vuokraamia liiketiloja sijaitsee Vantaalla muun muassa Tikkurilassa sekä Kivistössä asuinkiinteistöjen katutasossa. Neilikkatie 4 sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä Tikkurilan juna-asemasta ja kauppakeskus Dixistä. Kehittyvä asuinalue Kivistö puolestaan sijaitsee Kehäradan varrella Hämeenlinnanväylän kupeessa.

Liiketilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin. Pääset perehtymään sinua kiinnostaviin liiketiloihin tarkemmin yhdessä Asset Manageriemme kanssa!

Ota yhteyttä »

4 syytä vuokrata liiketilat juuri Varmalta

Kaikki Vantaalla vuokraamamme liiketilat ovat myös omistuksessamme. Siksi haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset ja siistit liiketilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa. Asset Manager huolehtii yrityksesi liiketilaan liittyvistä tarpeista koko vuokrasopimuskauden ajan.

Kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Siksi olemme luotettava kumppani liike-elämän muuttuvissa tilanteissa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Managerimme vastaavat sinulle itse, joten sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi liiketila Vantaalla on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Olemme vastuullinen toimija. Tämä tarkoittaa, että panostamme tilojen energiatehokkuuteen kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Etkö löytänyt mieleistä liiketilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä, vaikka et juuri nyt löytäisi vapaata liiketilaa verkkosivuiltamme. Asset Managerimme osaavat kertoa onko Vantaalta vapautumassa aikatauluusi ja tarpeisiisi sopivia liiketiloja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme.

Kun olet yhteydessä hyvissä ajoin, voimme ottaa sinuun yhteyttä heti, kun toiveitasi vastaava liiketila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Tutustu myös Vantaalla sijaitseviin vapaisiin toimitiloihin »

Ota yhteyttä »

Liiketilat vuokraus Vantaa – näin vuokrausprosessi etenee

  1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa liiketilatarpeesi ja ehdottaa sopivia vaihtoehtoja.
  3. Vieraile Asset Managerimme kanssa sinua eniten kiinnostavissa kohteissa – tilan tunnelmasta saa parhaiten kiinni paikan päällä!
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: liiketilan vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja mahdolliset tilaan tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset esimerkiksi liiketilan sisustukseen.
  6. Vuokraamasi liiketila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

Liiketilat Vantaa FAQ

Millaiset ovat Vantaan vuokrattavien liiketilojen julkiset kulkuyhteydet?
Kaikki Varman vuokraamat liiketilat Vantaalla ovat hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä.

Millaisia muita toimijoita Vantaalla vuokrattavien liiketilojen yhteydessä on?
Varman Vantaalla vuokraamat liiketilat sijaitsevat pääosin asuinkiinteistöjen kivijalassa. Asuinalueiden muita palveluita ovat esimerkiksi ruokakaupat, kahvilat ja ravintolat.

Paljonko liiketilan vuokra Vantaalla maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?
Liiketilan vuokra Vantaalla riippuu paljon kohteesta. Vuokran suuruuteen vaikuttavat kiinteistön ja kyseessä olevan tilan lisäksi myös vuokra-aika sekä tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt. Neuvottelemme jokaisen vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.