Vapaat toimitilat Helsinki

Heti vapaat toimitilat vuokraat helposti ja nopeasti – kysy myös muita! 

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Helsingistä? Varman vuokratoimitiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Tutustu Varman vapaisiin toimitiloihin ja jätä yhteydenottopyyntö! Mikäli sopivaa tilaa ei löydy, kerro meille silti tilatarpeistasi. Katsotaan yhdessä toimitilavaihtoehdot läpi.

83m2 - 10000m2

Kalasataman kampus

Helsinki

Alkaen
785 m2

Lapinlahdenkatu 1 A-B

Helsinki

Alkaen
400 m2

John S

Helsinki

Alkaen
742 m2

Arabia135

Helsinki

Alkaen
83 m2

Malminkatu 28

Helsinki

Alkaen
182 m2

Valimotie 9-11

Helsinki

Alkaen
620 m2

Valimo Park

Helsinki

Alkaen
143 m2

Bulevardi 7

Helsinki

Alkaen
234 m2

Lapinlahdenkatu 1 C

Helsinki

Alkaen
436 m2

Toimistotilat Helsinki: valitsetko historiallisen vai modernin toimitilakiinteistön?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin.

Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Kaikki Helsingissä sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin. Pääset tutustumaan sinua kiinnostaviin kohteisiin yhdessä Asset Manageriemme kanssa!

Ota yhteyttä »

4 syytä vuokrata toimitilat juuri Varmalta

Kaikki Helsingissä vuokraamamme toimitilat ovat myös omistuksessamme. Koska omistamme toimitilakiinteistöt itse, haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset, peruskorjatut ja siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Lisäksi meidän asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa, joka myös huolehtii yrityksesi tilaan liittyvistä tarpeista vuokrasopimuskauden aikana.

Voit luottaa, että kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Managerimme vastaavat sinulle itse, joten sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi toimitila on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Varma on myös vastuullinen toimija, joka panostaa kiinteistöiden energiatehokkuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Toimitilavuokraus Helsinki – näin toimitilan vuokrausprosessi etenee

  1. Ota yhteyttä meihin lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia toimitilavaihtoehtoja.
  3. Tutustu Asset Managerimme kanssa potentiaalisimpiin kohteisiin paikan päällä – eri tilat tuntuvat erilaisilta!
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: toimiston vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja toimistossa tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset toimitilan sisustukseen ja tilajakoon.
  6. Vuokraamasi tila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Etkö löytänyt mieleistä toimitilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa toimitilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimistoja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme. Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava toimitila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Jos taas olet kiinnostunut erityisesti modernin toimitilan vuokraamisesta, suosittelemme tutustumaan uudiskohteisiimme Helsingissä ja Espoossa. Vuokraamalla toimitilan vasta rakenteilla olevasta uudiskohteestamme, pääset hyvin vaikuttamaan tilaratkaisuihin ja kiinteistössä tarjottaviin palveluihin jo varhaisessa vaiheessa.

Toimitilat Helsinki FAQ

Onko Helsingissä vuokrattavien toimitilojen yhteydessä autopaikkoja?
Autopaikkojen määrä riippuu kohteesta, mutta mitä lähempänä Helsingin keskustaa tilat sijaitsevat, sitä vähemmän niihin yleensä kuuluu autopaikkoja. Helsingin keskustassa on kuitenkin hyvin hyödynnettävissä pysäköintihalleja, joista yritykset voivat vuokrata käyttöönsä autopaikkoja.

Paljonko toimiston vuokraaminen Helsingissä maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?
Toimiston vuokra Helsingissä riippuu paljon kohteesta. Vuokran suuruuteen vaikuttavat kiinteistön ja kyseessä olevan tilan lisäksi myös vuokra-aika sekä tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt. Neuvottelemme jokaisen toimiston vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Mitä palveluita Helsingissä vuokrattavien toimitilojen yhteydessä on?
Helsingissä sijaitsevista toimitilakiinteistöistä löytyy vähintäänkin monipuoliset kokoustilat. Lounasravintolat löytyvät läheltä ja myös kuntosali palvelee useissa toimitilakiinteistöissämme. Toimistokiinteistöjen keskeisen sijainnin vuoksi kaupungin lukuisat muut palvelut ovat helposti käytettävissäsi.

Kuinka paljon vuokrattavan toimiston tilaratkaisuita voi muunnella?

Vuokraamamme toimitilat ovat pääsääntöisesti hyvin asiakkaan toiveiden mukaan muokattavissa ja personoitavissa. Joissakin historiallisissa kiinteistöissä rakenteelliset ratkaisut tai kiinteistön suojelunäkökulma saattavat hieman vaikuttaa muunneltavuuteen. Halutessasi arkkitehtimme auttavat sinua hahmottamaan vaihtoehtoisia tilankäyttötapoja.

Millä Helsingissä vuokrattavilla toimitiloilla on ympäristösertifikaatti?
Lähes kaikilla Varman toimitilakohteilla on BREEAM-ympäristösertifikaatti. Työskentelemme tavoitteellisesti vastuullisuuden parissa: tavoitteemme mukaan 2025 mennessä kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä, ja vuoteen 2030 mennessä myös kaikkien kiinteistöjemme lämpö on päästötöntä.